Sök
Översikt
Vi finns här för dig

Har du frågor eller funderingar? Här hittar du svar på allt från inloggning och säkerhet till aktuella kampanjer på Tradera.

Under fliken Kontakt hittar du mer information om öppettider och hur du enklast kan nå oss.

Informations- och driftmeddelanden
Inga driftstörningar
Inga driftstörningar finns att rapportera.

För att se ny funktionalitet och uppdateringar på Tradera.com klicka här.

Felaktiga påminnelseavgifter
Tisdagen 16/12 skickade vi ut påminnelseavgifter för fakturor som förföll 30/11. Om du har betalat din faktura senast fredag 12/12 så kommer vi automatiskt att kreditera din påminnelseavgift och den kommer därför ej att faktureras på din nästa faktura.

Bra att veta

Allt om inloggning

Just nu på Tradera

Allt om säkerhet

Användaravtal

Prislista & faktura

Regler för säljare

Hantera såld/osåld annons

Lär dig sälja Priskollen Nyhetsbrev
Lär dig sälja Priskollen Nyhetsbrev

Har du aldrig tidigare sålt på Tradera eller vill du slipa på din säljteknik?

Lär dig sälja

Vill du veta hur mycket dina prylar är värda? Priskollen ger dig svaret.

Priskollen

Håll dig uppdaterad om våra senaste kampanjer och erbjudanden.

Ta emot vårt nyhetsbrev