Sök
Översikt
Vi finns här för dig

Har du frågor eller funderingar? Här hittar du svar på allt från inloggning och säkerhet till aktuella kampanjer på Tradera.

Under fliken Kontakt hittar du mer information om öppettider och hur du enklast kan nå oss.

Informations- och driftmeddelanden
Inga driftstörningar
Inga driftstörningar finns att rapportera.

För att se ny funktionalitet och uppdateringar på Tradera.com klicka här.

Falskt mail i omlopp
Just nu cirkulerar det ett e-mail som ser ut att komma från Tradera där man ber om användares inloggningsuppgifter. Mailet är inte skickat från Tradera och vi rekommenderar våra medlemmar att ta bort mailet utan att besvara det.
Planerat underhållsarbete av hemsidan
Natten mellan den 2/3 och 3/3 kommer vi genomföra ett planerat underhållsarbete av hemsidan. Detta innebär att hemsidan kan komma att vara otillgänglig mellan 00:00 - 06:00 den 3/3.

Annonser som avslutas under perioden kommer automatiskt att flyttas fram 24 timmar.

Bra att veta

Allt om inloggning

Just nu på Tradera

Allt om säkerhet

Användaravtal

Prislista & faktura

Regler för säljare

Hantera såld/osåld annons

Lär dig sälja Priskollen Nyhetsbrev
Lär dig sälja Priskollen Nyhetsbrev

Har du aldrig tidigare sålt på Tradera eller vill du slipa på din säljteknik?

Lär dig sälja

Vill du veta hur mycket dina prylar är värda? Priskollen ger dig svaret.

Priskollen

Håll dig uppdaterad om våra senaste kampanjer och erbjudanden.

Ta emot vårt nyhetsbrev