Sök
Översikt
Vi finns här för dig

Har du frågor eller funderingar? Här hittar du svar på allt från inloggning och säkerhet till aktuella kampanjer på Tradera.

Under fliken Kontakt hittar du mer information om öppettider och hur du enklast kan nå oss.

Informations- och driftmeddelanden
Inga driftstörningar
Inga driftstörningar finns att rapportera.

För att se ny funktionalitet och uppdateringar på Tradera.com klicka här.

Kvällstid kan det vara lite längre väntetider än vanligt på chatten. Vi beklagar det eventuella strul detta kan medföra.
Fortfarande problem för vissa inbetalningar
Vi har fortfarande problem med att vissa betalda fakturor inte har registrerats hos oss som betalda.

Vi arbetar med att lösa detta snarast.

Bra att veta

Allt om inloggning

Just nu på Tradera

Allt om säkerhet

Användaravtal

Prislista

Regler för säljare

Lär dig sälja Priskollen Nyhetsbrev
Lär dig sälja Priskollen Nyhetsbrev

Har du aldrig tidigare sålt på Tradera eller vill du slipa på din säljteknik?

Lär dig sälja

Vill du veta hur mycket dina prylar är värda? Priskollen ger dig svaret.

Priskollen

Håll dig uppdaterad om våra senaste kampanjer och erbjudanden.

Ta emot vårt nyhetsbrev