Sök
Företagscenter
Expandera med oss!

Vi på Tradera erbjuder företag i alla storlekar en unik möjlighet att expandera sin e-handel. Antingen som komplement till en befintlig webbutik eller som ett första steg ut på internet.

På Tradera når du ut med dina varor till över en miljon shoppingintresserade medlemmar – varje dag. Vi arbetar aktivt tillsammans med dig som företagssäljare för att öka försäljningen av dina varor – Om du lyckas har vi lyckats, svårare än så är det inte. Det är inte konstigt att vi idag är en viktig samarbetspartner för över 3000 företag.

”Vi ser Tradera som ett naturligt komplement till våra egna säljkanaler och som ett led i att fortsätta vår framgångsrika tillväxt”
- Wilhelm Sporrong, VD för Webhallen
Smartare betallösning med Klarna

Tillsammans med Klarna utvecklar vi en enklare och smartare betallösning på Tradera.

Köparen kommer kunna handla av dig och betala via kortbetalning, banköverföring, på faktura eller avbetalning. Oavsett hur får du betalt så fort köpet är genomfört.
Genom att erbjuda efterfrågade och enkla betalningsmetoder får du fler nöjda kunder och ökar din konvertering – helt kostnadsfritt på Tradera!   

Vi kommer att introducera möjligheten att sälja och köpa med Klarna succesivt under våren för att sedan göra det tillgängligt för alla som handlar hos oss.

Mer information kommer komma i takt med att det blir tillgänglig för alla.
 

Marknadsföring på köpet


Som en av Sveriges ledande shoppingsiter med 1,2 miljoner unika besökare varje vecka är Tradera en minst sagt betydelsefull marknadsföringskanal. Här synliggörs ditt varumärke och dina produkter för en målgrupp som är köpstark och shoppingintresserad.

 
Kom igång snabbt


Det är enkelt och smidigt att sätta igång med försäljningen som företagare på Tradera.
Kontakta oss:
butik@tradera.com - om du är intresserad av butik eller av att sälja som företagare på Tradera
foretag@tradera.com - om du redan är företagare på Tradera och behöver hjälp
Eller ring oss på 0771-392 100
Eller chatta med oss, vardagar 8-17.

Läs mer i menyn till vänster om hur du säljer som företag på Tradera.

Varmt välkommen till oss på Tradera!