Sök
Företagscenter
corporate

 
Vi på Tradera erbjuder företag i alla storlekar en unik möjlighet att expandera sin e-handel. Antingen som komplement till en befintlig webbutik eller som ett första steg ut på internet.

På Tradera når du ut med dina varor till över en miljon shoppingintresserade medlemmar – varje dag. Vi arbetar aktivt tillsammans med dig som företagssäljare för att öka försäljningen av dina varor – Om du lyckas har vi lyckats, svårare än så är det inte. Det är inte konstigt att vi idag är en viktig samarbetspartner för över 3000 företag.

”Vi ser Tradera som ett naturligt komplement till våra egna säljkanaler och som ett led i att fortsätta vår framgångsrika tillväxt”
- Wilhelm Sporrong, VD för Webhallen
Enkelt och effektivt säljverktyg

Med Traderas nya säljverktyg Sello samlar vi nu alla de mest eftertraktade säljfunktionerna under ett och samma tak. Tradera erbjuder nu exklusivt alla företagskunder att kostnadsfritt använda Sello (ord pris 329 kr/mån). Sello är helt webbaserat och du kan enkelt och när som helst lista auktioner, fastpris- och butiksannonser. I Sello är det enklare än någonsin att skapa och lista produkter, hantera lagersaldo och samtidigt ha full koll på betalningar. Lär dig mer om Sello!

 

Klarna Checkout

Tillsammans med Klarna har vi utvecklat en enklare och smartare betallösning på Tradera.

Med Klarna Checkout kan du som säljare erbjuda dina kunder att handla av dig och betala via kortbetalning, banköverföring, på faktura eller på avbetalning. Oavsett hur de väljer att betala så får du betalt så fort köpet är genomfört.Genom att erbjuda efterfrågade och enkla betalningsmetoder får du fler nöjda kunder och ökar din konvertering – helt kostnadsfritt på Tradera! Vi introducerar nu funktionen att sälja och köpa med Klarna löpande för nya säljare varje dag. Kom igång med Klarna! 

 

Börja sälja på Tradera redan idag!

Kom igång nu - Skapa ett företagskonto på Tradera 

Det är enkelt och smidigt att sätta igång med försäljningen som företagare på Tradera.
Kontakta oss:
butik@tradera.com - om du är intresserad av butik eller av att sälja som företagare på Tradera
foretag@tradera.com - om du redan är företagare på Tradera och behöver hjälp
Eller ring oss på 0771-392 100, vardagar 8-17. 

Läs mer i menyn till vänster om hur du säljer som företag på Tradera.

Varmt välkommen till oss på Tradera!